Transport gratuit in Bucuresti
Livrare si in zonele limitrofe
Trimitem fotografia
reala a produsului livrat
Felicitare cadou
la orice comanda
Cadou surpriza
la a 3-a comanda
Flori proaspete
in fiecare zi

Despre Florariamobila.ro

Dacă aţi ajuns pe acest site înseamnă că apreciaţi florile la fel de mult cum o facem noi, iar acum vă vom da suficiente motive încât să rămâneţi şi să admiraţi ceea ce am creat pentru voi.

Cine suntem noi?

Suntem o florărie online cu numele Florăria Mobilă ce livrează aranjamente florale de cea mai înaltă calitate începând cu anul 2012. Principalul nostru scop este să utilizăm florile pentru a crea buchete atractive din punct de vedere estetic şi astfel de a le veni în ajutor clienţilor noştri care vor să îi surprindă pe cei dragi.

De ce ne-ati alege pe noi?

Numele nostru nu este doar simbolic, suntem Florăria Mobilă pentru că livrăm orice comandă în două ore. Atunci când vreţi să faceţi un gest frumos şi nu ştiţi cum puteţi găsi rapid un buchet deosebit, puteţi apela la noi şi în două ore el va fi livrat.

Suntem preocupaţi permanent de calitatea florilor folosite pentru aranjamente şi ne asigurăm că toate sunt de calitate superioară. Preferăm să transformăm un aranjament în artă florală şi ne ferim întotdeauna de banal, de obişnuit.

Dovedim profesionalism, florarii noştri fiind calificaţi, iar curierii specializaţi. Ne asigurăm că buchetele depăşesc aşteptările şi ajung într-o condiţie excelentă la destinar.

Unde livrăm?

Aranjamentele florale pot fi trimise în Bucureşti şi în zonele limitrofe.

Ce livrăm?

Pe site-ul Florăriei Mobile puteţi găsi orice aveţi nevoie, începând de la buchetele de flori dorite, la aranjamente florale pentru diverse evenimente sau sărbători: Paşte, Crăciun, nuntă sau botez.

Mai mult, dacă sunteţi în pană de inspiraţie puteţi apela la mesajele personalizate ce pot fi găsite pe blog şi le puteţi alătura aranjamentului ales.